Viața ta nu se va schimba până când nu îți vei schimba gândirea

Viața ta nu se va schimba până când nu îți vei schimba gândirea

Încolo, fraţii mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună şi orice laudă, aceea să vă însufleţească. – Filipeni 4:8

Destul de mulți ani, în momentul în care mă trezeam dimineața, începeam să gândesc negativ, la lucruri triste și depresive, iar ca urmare, mi-am petrecut acei ani fiind nefericită. Acum, de când Duhul Sfânt m-a ajutat să învăț cum să trăiesc având gândirea lui Hristos în mine, pot spune că sunt cu adevărat mulțumită.

La fel ca mine, poate ai petrecut ani de zile având o gândire negativă, greșită. Vestea bună este că  astăzi, cu ajutorul lui Dumnezeu îți poți schimba acest fel de gândire. Dacă te lupți cu gândirea negativă, este important să iei în serios faptul că viața ta nu se va schimba până când nu ți se schimbă gândirea. Reînnoiește-o! O gândire ca a Domnului este vitală pentru o schimbare a vieții tale.

Biblia menționează de multe ori ce fel de gânduri ar trebui să avem. În Filipeni 4:8 ni se spune să ne gândim la lucrurile care ne zidesc, nu la cele care ne dărâmă.

Astăzi doresc să te provoc ca, în loc să adopți o gândire negativă, imediat ce te trezești dimineața, alege un verset pozitiv din Scriptură și concentrează-te asupra lui. Fă lucrul acesta în fiecare zi când te trezești. Lasă să crească înlăuntrul tău acel Cuvânt și să îți transforme gândirea. Concentrează-te la lucrurile pozitive și bucură-te de schimbările dumnezeiești care au astfel loc.


Rugăciune

Doamne, sunt gata să mă schimb și să trăiesc având un mod de gândire ca a lui Hristos. Ajută-mă să mă gândesc doar la ceea ce este adevărat, onorabil, vrednic de iubit, plin de har și drept – orice își are izvorul în Tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon