Când te simți nesigur

Când te simți nesigur

„Hristos să locuiască [să se instaleze, să sălășluiască, să-Și facă locuință permanentă] în inimile voastre prin credință [de fapt]; pentru ca, având rădăcina și temelia puse în dragoste…” (Efeseni 3:17, Biblia amplificată)

Mulți oameni se simt nesiguri cu privire la propria persoană și la identitatea lor. Te-ai săturat să te simți sub presiune mereu, să porți o mască, să încerci să fii altcineva? Nu ți-ar plăcea să ai libertatea de a fi acceptat așa cum ești, fără a te simți sub presiunea de a fi cineva care nu știi cum ar trebui să fie?
Cu ajutorul lui Dumnezeu, putem învăța că valoarea noastră nu este dată de ceea ce facem, ci de cine suntem în El. El vrea să venim la El așa cum suntem și să ne încredem că ne va ajuta să fim așa cum vrea El să fim.

Diavolul plănuiește să ne înșele, făcându-ne să credem că valoarea ne e dată de acțiunile noastre, ca apoi să ne facă să ne gândim numai la eșecurile și neajunsurile noastre. Satana vrea ca noi să avem o părere proastă despre propria persoană ca să ne îndepărtăm de Dumnezeu, să fim nefericiți și să nu Îi primim binecuvântările, crezând că nu le merităm.

Este important să înțelegem că suntem valoroși și să ne simțim siguri pe noi în Hristos. Ia decizia de a te accepta așa cum ești, căci asta este ceea ce Isus a și făcut deja. El nu va respinge niciodată pe oricine vine la El. Tu ești nespus de iubit și extrem de apreciat!


Dumnezeu îți cunoaște neajunsurile, dar te iubește oricum. Nimic nu va schimba iubirea pe care ți-o poartă.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon