Cel mai bun mod de a te raporta la bani

Cel mai bun mod de a te raporta la bani

Cine dă săracului nu duce lipsă… – Proverbe 28:27

Am descoperit că cel mai bun mod de raportare la bani este să îi dai mai departe. Trebuie să continuăm să dăruim, mai ales când avem provorări financiare. Acesta este un factor cheie ce ne ajută să menținem o raportare biblică cu privire la finanțele noastre.

Este posibil să trăim întotdeauna după principiile financiare ale lui Dumnezeu, chiar și în timpuri dificile. Poate te vei afla la un moment dat într-o situație financiară  foarte grea, iar ca urmare să consideri că nu poți să mai dăruiești, însă nu lăsa această situație să te oprească. Dumnezeu te va ajuta când lucrezi cu ceea ce ai.

Luca 19:17 spune că Dumnezeu Se bucură când noi suntem credincioși în lucrurile mărunte. În timp ce ne arătăm astfel credincioșia, El ne va da autoritate și peste lucruri mai mari.

Proverbe 28:27 spune: „Cel ce dă săracului nu duce lipsă…”. Dacă noi ascultăm de Dumnezeu cu privire la finațe și continuăm să dăruim și să-i ajutăm pe alții, chiar și când nu avem suficient, Dumnezeu Se va îngriji de nevoile noastre. Alege astăzi să fii o persoană generoasă și nu vei duce lipsă de nimic.


Rugăciune

Doamne, astăzi hotărăsc să Îți predaru Ție finanțele mele. Știu că principiile Tale financiare se aplică și în vremeuri grele. Tu ești Cel care ai grijă de mine, Tu ești sursa mea!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon