Nu ești creat să porți vina

Nu ești creat să porți vina

Acum, dar, nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus, care nu trăiesc după îndemnurile firii pământeşti, ci după îndemnurile Duhului. – Romani 8:1

Când întreb mulțimea de oameni aflați în sala de conferințe câți dintre ei își petrec viața simțindu-se vinovați, aproximativ 80% dintre ei ridică mâna. Și eu am fost parte din acești 80%, până am realizat că nu am fost făcută să port vinovăția și am deciss că nu voi mai permite sentimentelor de regret să-mi domine viața.

Am studiat Cuvântul lui Dumnezeu cu privire la vinovăție, dar am studiat și despre caracterul și natura lui Dumnezeu, până am fost într-adevăr convinsă că Dumnezeu nu este sursa vinovăției.

Vinovăția este un invadator care ne atacă mintea și conștiința, cu scopul de a ne face să nu ne mai bucurăm de ceea ce a pregătit Dumnezeu pentru noi. Vinovăția nu are drept legal în viața noastră, deoarece Isus a plătit pentru păcatele și greșelile noastre. Dacă se află în mod ilegal în mintea noastră, va trebui să o trimitem înapoi de unde a venit – în iad!

Nu mai da voie vinovăției să îți fure bucuria. Amintește-ți că nu ai fost creat pentru vinovăție. Ia atitudine imediat, ori de câte ori revine, primind în schimb dragostea și harul lui Dumnezeu.


Rugăciune

Duhule Sfânt, știu că nu sunt făcut pentru vinovăție! De câte ori încearcă să se ridice în mine, atrage-mi atenția și amintește-mi că am fost iertat și întregit prin jertfa lui Isus Hristos.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon