Continuă!

Continuă!

„Astfel dar, fiindcă Hristos a pătimit în trup, înarmaţi-vă şi voi cu acelaşi fel de gândire. Căci Cel ce a pătimit în trup a sfârşit-o cu păcatul; pentru ca, în vremea care-i mai rămâne de trăit în trup, să nu mai trăiască după poftele oamenilor, ci după voia lui Dumnezeu.” (1 Petru 4:1-2)

Acest pasaj minunat din 1 Petru ne dezvăluie un secret important despre cum putem trece prin încercări și situații dificile. Uite cum înțeleg eu aceste versete:

“Gândește-te la toate lucrurile prin care a trecut Isus și cum a suferit pentru a face voia lui Dumnezeu, și astfel vei fi încurajat în încercările prin care treci. Înarmează-te pentru luptă și pregătește-te, gândind așa ca Isus: `Voi accepta mai bine să fiu zdrobit decât să Îl întristez pe Dumnezeu`. Pentru că dacă suferi, dar ai gândirea precum Hristos, nu vei mai trăi doar pentru a te mulțumi pe tine însuți, făcând ce îți este ușor și fugind când lucrurile devin mai grele. Astfel, vei putea să trăiești pentru a împlini voia lui Dumnezeu, nu voia firii tale.”

Sunt multe situații dificile prin care trecem de-a lungul vieții, dar doar așa putem experimenta bucuria biruinței. Vei întâmpina ispite și încercări, dar Dumnezeu le va folosi pentru a dezvolta potențialul pe care L-a pus în tine. Tu trebuie să alegi că nu vei renunța niciodată, orice ar veni, până când vei vedea promisiunile lui Dumnezeu împlinite în viața ta. Există oameni pe care diavolul nu îi poate înfrânge niciodată, iar aceștia sunt cei care nu renunță.

Nu renunța niciodată și final, vei fi biruitor!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon