Credință care duce la credință

Credință care duce la credință

„… deoarece în ea este descoperită o neprihănire pe care o dă Dumnezeu prin credință și care duce la credință, după cum este scris: ‚Cel neprihănit va trăi prin credință.’” (Romani 1:17)

Scopul meu dintotdeauna este să trăiesc printr-o credință care duce la credință. Acum câțiva ani, Domnul mi-a spus: „Joyce, deseori ți se întâmplă să treci de la credință care duce la credință la îndoială și neîncredere, apoi revii la credință care duce la îndoială și neîncredere.”

Câteodată, viața noastră e prea plină cu de toate. Uneori suntem încrezători, dar alteori ne temem; suntem optimiști, apoi devenim pesimiști, sau avem credință, după care ne îndoim. Acest fel de amestec reiese clar și din modul nostru de a vorbi, după cum citim în Iacov 3:10: „Din aceeași gură ies și binecuvântarea, și blestemul! Nu trebuie să fie așa, frații mei!”

Sunt sigură că pare aproape imposibil să avem credință mereu și să nu ne îndoim niciodată, însă, chiar dacă pentru oameni acest lucru este imposibil, pentru Dumnezeu nimic nu e imposibil! Trebuie să avem încredere că Dumnezeu ne va ajuta să avem o credință care duce la credință și să fim mereu încrezători în El.

Fiecare lucru pe care îl faci să fie făcut prin credință, încrezându-te că Dumnezeu e cu tine și că e mereu gata să te ajute!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon