Dă-i lui Dumnezeu îngrijorările tale și urmează-ți inima

Dă-i lui Dumnezeu îngrijorările tale și urmează-ți inima

Şi aruncaţi asupra Lui toate îngrijorările voastre, căci El însuşi îngrijeşte de voi. -1 Petru 5:7

„Inima ta să fie adevărată” spune o veche expresie, caee a rămas peste timp ca o lecție importantă de viață, pe care am face bine să ne-o amintim cu toții. Când deviem de la cursul pe care inima noastră ne sfătuiește să-l urmăm, putem să ne facem viața grea.

Nu vorbesc acum despre dorinți egoiste, ci despre a urma acelor dorințe pe  care Dumnezeu le-a pus în inima noastră. Ce vrei de la viață? Care crezi că este voia lui Dumnezeu pentru tine? O urmezi?

Unii oameni sunt prea preocupați și se îngrijorează prea mult, iar acest lucru îi reține din a se desprinde și a urma ceea ce Dumnezeu a pus în inima lor. Ei au decis că dorința din inimă este dincolo de ceea ce pot ei atinge. Dar Biblia spune: să aruncăm asupra Lui toate îngrijorările noastre, căci El însuși îngrijește de noi. Orice îngrijorare ai avea, să știi că te reține din a-ți urma inima, așa că trebuie să i-o dai lui Dumnezeu și să-I dai voie să o rezolve.

El dorește să urmezi dorința care a pus-o în inima ta. Lasă-L pe Dumnezeu să-ți poarte de grijă și urmează-ți inima. Te poți încrede în El, pentru că îți poartă de grijă!

Rugăciune

Doamne, uneori din cauza îngrijorărilor și preocupărilor, nu urmez dorințele care le-ai pus în inima mea, așa că ți le dau Ție. Știu că te poți ocupa de ele și că dorești să fiu liber să-mi urmez inima.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon