Dedicat spre a fi folosit de El

Dedicat spre a fi folosit de El

„Vă îndemn dar, fraților, pentru [toată] îndurarea lui Dumnezeu, să aduceți trupurile voastre [prezentându-vă toate membrele și facultățile] ca o jertfă vie, sfântă [devotată, consacrată], plăcută lui Dumnezeu; aceasta va fi din partea voastră o slujbă duhovnicească [rațională, inteligentă].” (Romani 12:1, Biblia amplificată)

Pentru ca Dumnezeu să ne poată folosi, trebuie să ne dedicăm Lui viețile noastre. Când suntem dedicați cu adevărat Domnului, scăpăm de povara de a încerca să ne conducem singuri viețile.

Când îți dedici viața Domnului, trebuie să o faci cu sinceritate. E foarte ușor să cânți alături de ceilalți un cântec precum „Doamne, mă predau azi Ție”. Poate chiar ne vom simți mișcați emoțional, dar adevăratul test se dă în viața de zi cu zi, când circumstanțele nu sunt mereu așa cum ne-am aștepta să fie. A-ți dedica duhul, sufletul și trupul Domnului înseamnă mai mult decât un simplu cântec – este o decizie de fiecare zi.

Ca să te poți apropia de Dumnezeu, este foarte important să ai o inimă dedicată Lui. Dumnezeu este nespus de mulțumit atunci când alegem să trăim în supunere față de Cuvântul Său. Când te dedici Lui cu sinceritate, ești atras într-un nivel nou și mult mai profund al relației, acesta sporindu-ți puterea și adăugând bucurie la viața ta de zi cu zi.


Dedică-ți fiecare parte a vieții tale lui Dumnezeu și permite-I Duhului Sfânt să te transforme într-un vas potrivit pentru a fi folosit de către Maestru.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon