Dragostea lui Dumnezeu biruiește și transformă

Dragostea lui Dumnezeu biruiește și transformă

„Și s-a sculat și a plecat la tatăl său. Când era încă departe, tatăl său l-a văzut și i s-a făcut milă de el, a alergat de a căzut pe grumazul lui și l-a sărutat mult.” (Luca 15:20)

Orice om poate fi transformat pe deplin dacă primește doze regulate din dragostea lui Dumnezeu. Nu contează ce ai făcut în viață, ori cât de rău sau de bun ești considerat, căci dragostea lui Dumnezeu poate încălzi cea mai rece inimă.

Religia le oferă adesea oamenilor reguli de urmat și legi de respectat. Asta îi face pe oameni să creadă că trebuie să câștige dragostea și favoarea lui Dumnezeu făcând fapte bune. Însă acest lucru este exact contrariul adevăratei învățături biblice.

Cuvântul lui Dumnezeu spune că „mila biruiește judecata” (Iacov 2:13). Bunătatea lui Dumnezeu este cea care îi face pe oameni să se căiască (Romani 2:4) și nu respectarea regulilor și a legilor. Isus a venit ca să ne ofere ceva mai bun decât religia – El a venit ca să ne ofere o relație de iubire apropiată, personală, cu Tatăl, prin El.

Dragostea necondiționată a lui Dumnezeu nu le îngăduie oamenilor să rămână la fel; în schimb, aceasta îi iubește în timp ce ei se schimbă. Isus a spus că El nu a venit pentru cei sănătoși, ci pentru cei bolnavi (Matei 9:12). Mare parte din lumea de acum este bolnavă și nu există alt remediu pentru boala sa în afară de Isus Hristos și tot ceea ce reprezintă El.


Dragostea necondiționată va birui răul și va transforma vieți.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon