Gândește-te mereu că Dumnezeu te iubește

Gândește-te mereu că Dumnezeu te iubește

„Preaiubiților, să ne iubim unii pe alții; căci dragostea este [pornește] de la Dumnezeu. Și oricine iubește [pe semenii săi] este născut [zămislit] din Dumnezeu și cunoaște [treptat] pe Dumnezeu [ajunge să Îl perceapă, să Îl recunoască, să aibă o înțelegere mai bună și mai clară cu privire la El].” (1 Ioan 4:7, Biblia amplificată)

Cu cât ne gândim mai mult la dragostea necondiționată pe care ne-o poartă Dumnezeu, cu atât mai mult începem să o și trăim. Te îndemn să devii conștient de dragostea pe care ți-o poartă Dumnezeu. În Efeseni 3, Pavel s-a rugat ca oamenii să ajungă să cunoască ei înșiși dragostea pe care le-o poartă Dumnezeu. Aceasta este viața pe care Dumnezeu vrea ca noi să o trăim – o viață în care să cunoaștem și să experimentăm cu adevărat dragostea Sa necondiționată și nesfârșită.

Eu am devenit conștientă de dragostea pe care mi-o poartă Dumnezeu după ce am citit versete referitoare la dragostea Sa. Am meditat apoi la acestea și le-am mărturisit cu gura mea. Am făcut acest lucru în mod constant, timp de mai multe luni, iar revelația referitoare la dragostea necondiționată pe care mi-o poartă a devenit tot mai mult o realitate pentru mine. Același lucru ți se poate întâmpla și ție. Dacă vei studia Cuvântul lui Dumnezeu, bazându-te pe fiecare promisiune referitoare la dragostea Tatălui, vei învăța să trăiești cu revelația că ești iubit, iar asta îți va schimba viața. Gândește-te așa: nu există niciun moment din viața ta în care să nu fii iubit.


Ești iubit!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon