El nu te va lăsa să te scufunzi

El nu te va lăsa să te scufunzi

„Iar Aceluia care poate să vă păzească de orice cădere și să vă facă [pe voi] să vă înfățișați fără prihană [nevinovați și fără cusur] și plini de bucurie [cu o încântare extatică de negrăit] înaintea slavei Sale…” (Iuda 1:24, Biblia amplificată)

Mulți copii care abia învață să înoate se tem atunci când sunt într-o piscină. Dacă nu sunt cărați de părinți sau de un adult de încredere, se simt nesiguri, deoarece își dau seama că apa le trece peste cap.

În diferite momente din viața noastră, cu toții simțim că „suntem depășiți de situație” sau că „suntem incapabili să facem ceva”. Adevărul este că, fără Dumnezeu, mereu suntem depășiți de situație. În viață suntem mereu înconjurați de greutăți și provocări. Unele sunt mici și incomode, pe când altele sunt mari și intimidante. Fie ți se strică mașina, ori îți pierzi locul de muncă, îți moare un prieten sau un membru al familiei, are loc o ceartă sau primești vești proaste de la doctor. Când se întâmplă astfel de lucruri, e ușor să te panichezi, căci te simți depășit de situație.

Însă, în ce privește lucrurile esențiale ale vieții, adevărul este că nu am deținut niciodată controlul asupra acestora. Întotdeauna am depins de harul lui Dumnezeu pentru a depăși situațiile grele. Dumnezeu nu e niciodată depășit de situație. Când ne bazăm pe El, ne putem relaxa și putem sta liniștiți, căci știm că El ne va scoate din situația respectivă. El nu ne va da drumul niciodată.


Te afli în siguranță în brațele Tatălui tău. Chiar și atunci când te simți depășit de situație, El te susține prin harul Său.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon