Lasă râul să curgă

Lasă râul să curgă

Cine crede în Mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie, cum zice Scriptura. – Ioan 7:38

Ca urmași ai lui Hristos, avem Duhul Său cel Sfânt în noi, în duhul nostru. El este râul de viață din noi.

Acest râu este darul minunat pe care Dumnezeu L-a făcut fiecăruia dintre cei care credem în El. Râul acesta curge, eliberând sănătate, o perspectivă pozitivă asupra vieții și o atitudine a iertării și generozității.

Din păcate, pentru că au devenit descurajați din diferite motive, mulți oameni s-au lăsat cuprinși de aceste stări, oprind astfel curgerea râului. Anii de neglijență au transformat apoi acest râu puternic și minunat într-un pârâiaș. Vă sună cunoscut? Cunoașteți persoane în această stare?

Până nu vei fi gata să eliberezi râul și să dai la o parte tot ceea ce l-a înfundat, te vei lupta mai departe cu dificultăți, dezamăgiri și neîmpliniri. Nu vei fi capabil să guști apa care îți va aduce cea mai mare satisfacție, mai mare decât orice altceva.

Decide astăzi să nu îți mai irosești viața luptând și trudind prin noroi, la fiecare pas. Cere-I lui Dumnezeu să te ajute să cureți molozul. El îți va arăta ce anume blochează curgerea și cum să scapi de acel lucru. Bucură-te apoi de curgerea râului ce aduce viață și satisfacție!


Rugăciune

Doamne, vreau să păstrez râul Tău de apă vie curgând în mine. Arată-mi molozul ce blochează curgerea și cum să-l scot afară.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon