Hristos în voi, nădejdea slavei

Hristos în voi, nădejdea slavei

„… cărora Dumnezeu a voit să le facă cunoscut care este bogăția slavei tainei acesteia între neamuri, și anume Hristos în voi, nădejdea [înțelegerii] slavei.” (Coloseni 1:27, Biblia amplificată)

Noi putem înțelege și experimenta slava lui Dumnezeu în viețile noastre datorită faptului că Hristos este în noi. El este speranța noastră că vom avea parte de lucruri mai bune.

Slava lui Dumnezeu este manifestarea excelenței Sale. În calitate de copii ai lui Dumnezeu, noi avem o moștenire în Hristos, avem dreptul de a trăi această manifestare a excelenței. Satana se luptă cu îndârjire să ne amăgească. El vrea ca noi să credem că suntem incapabili, nedemni și că nu merităm să primim ceea ce are Dumnezeu mai bun pentru noi. De aceea, mulți se simt înfrânți atunci când se privesc pe ei înșiși.

Însă, dacă îți vei aminti că, datorită faptului că Hristos e în tine, poți avea slava lui Dumnezeu – manifestarea excelenței lui Dumnezeu – vei trăi plin de speranță. Te vei îndrepta spre lucruri mult mai bune în fiecare zi din viața ta. Privește dincolo de ceea ce poți face tu și gândește-te la ceea ce poate face Dumnezeu prin tine.

Ești pregătit să crezi că Dumnezeu poate revărsa bunătate și excelență în viața ta? Dumnezeu vrea să fie bun cu oamenii, așa că de ce să nu te bucuri tu de binecuvântările Lui?!

Urmează să primești ceea ce are Dumnezeu mai bun pentru tine, așa că bucură-te și așteaptă-te la lucruri bune!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon