Cheia pentru a dezrădăcina planul diavolului

Cheia pentru a dezrădăcina planul diavolului

Împotriviţi-vă lui tari în credinţă, ştiind că şi fraţii voştri în lume trec prin aceleaşi suferinţe ca voi. – 1 Petru 5:9

Dacă dorești să ai parte lucrurile minunate și mărețe, pe care Dumnezeu le are pregătite pentru tine, trebuie să ajungi până la rădăcina modului negativ în care te-ai obișnuit să gândești. Deoarece, până când rădăcinile nu sunt smulse, ele vor continua să producă, una după alta, roade negative.

De multe ori, ne trăim viața încercând să rezolvăm problema roadelor negative ale comportamentului nostru, însă nu ajungem la rezultate, dacă nu săpăm niciodată suficient de adânc pentru a ajunge la rădăcina problemei. A săpa adânc și a te ocupa de rădăcinile rele poate fi dureros, dar este singura cale pentru rezolvarea problemei. Putem fie să suferim durerea provocată de schimbare, făcând ceea ce este bine, sau putem continua după planul diavolului și să suferim durerea de a rămâne neschimbați. Scopul diavolului este de a ne ține pentru totdeauna blocați în obiceiurile noastre.

Apostolul Pentru ne spune să fim echilibrați și cumpătați, împotrivindu-ne asalturilor diavolului (vezi 1 Petru 5:8-9). Astăzim ai de luat o decizie: ori accepți durerea care te va duce într-un nou domeniu al slavei, ori vrei să păstrezi vechea ta durere, împreună cu roadele negative pe care le aduce în viața ta.

Împotrivește-te astăzi diavolului și urmează călăuzirea Duhului Sfânt în planul pe care Dumnezeu Îl are pentru tine.


Rugăciune

Doamne, am nevoie de ajutorul Tău pentru a mă împotrivi planului diavolului. Știu că este dureros să smulg rădăcinile rele, dar dacă aceasta mă aduce aproape de Tine, vreau să o fac. Întărește-mă în timp ce mă împotrivesc diavolului și mă supun Ție, pentru a Te urma.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon