Fii plin de Duhul Sfânt și fă binele

Fii plin de Duhul Sfânt și fă binele

Nu vă îmbătaţi de vin, aceasta este destrăbălare. Dimpotrivă, fiţi plini de Duh. – Efeseni 5:18

Cu toții știm că Satana ne ispitește pentru a păcătui și poate spui că, într-un fel, și Dumnezeu ne „ispitește”. Însă Dumnezeu „ispitește”, sau mai bine zis, ne îndeamnă să facem binele. Când  face acest lucru, Satana vine adesea și atacă mintea noastră, pentru a ne determina să găsim motive ca să nu împlinim acea faptă bună. Când eșuăm și nu o împlinim, diavolul ne fură oportunitatea de a face binele și de a fi binecuvântați.

Se pare că rezistăm mai bine îndemnului de a face binele decât rezistăm ispitei de a face răul. Însă lucrurile nu trebuie să rămână astfel.

Iacov 4:7 spune: „Supuneţi-vă, dar, lui Dumnezeu. Împotriviţi-vă diavolului, şi el va fugi de la voi.” Este o acțiune dublă. Nu poți să te împotrivești diavolului fără a te supune lui Dumnezeu, și nu te poți supune lui Dumnezeu, fără a te împotrivi diavolului.

Efeseni 5:18 ne spune să fim întotdeauna plini de Duhul Sfânt. Când ești plin de Duh, ești supus lui Dumnezeu, poți să te împotrivești diavolului și câștigi bătălia!


Rugăciune

Doamne, umple-mă cu Duhul Tău cel Sfânt. Mă supun Ție și doresc să urmez îndemnurile Duhului Tău, pentru a face binele și a fi o binecuvântare pentru alții.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon