Facă-se după credința ta

Facă-se după credința ta

Apoi a zis sutaşului: „Du-te, şi facă-ţi-se după credinţa ta.” Şi robul lui s-a tămăduit chiar în ceasul acela. – Matei 8:13

Cu ani în urmă, din cauza abuzului devastator care a avut loc în trecutul meu, am avut o atitudine extrem de negativă. Ca rezultat al acestei atitudini, mă așteptam ca oamenii să mă rănească, iar ei au făcut-o. Mă așteptam ca oamenii să nu fie cinstiți, și așa erau. Îmi era teamă să cred că s-ar putea întâmpla ceva bun.

Eu credeam că, datorită faptului că nu aștept să mi se întâmple vreun lucru bun, mă apăram de a fi rănită din nou. Însă, când am început să studiez Cuvântul lui Dumnezeu în mod real și să mă încred în El pentru a-mi restaura viața, am început să realizez că trebuia să renunț la toată abordarea mea negativistă.

În Matei 8:13 Isus a spus că ni se va face în acord cu credința noastră. Eu credeam că totul era negativ, deci în mod natural, mi se întâmplau multe lucruri negative. Dar la un moment dat, am decis că îmi doresc lucruri pozitive care să mi se întâmple, așa că, am început să îmi pun credința în Dumnezeu, am început să cred că El va face lucruri pozitive în viața mea, iar în timp chiar am avut parte de rezultate pozitive.

Experimentezi constant lucruri negative și te miri de ce? Poate că ai nevoie să începi să ai credință și să faci lucrurile în mod diferit. Începe să te încrezi în Dumnezeu și să crezi că va face lucruri minuntate în viața ta. Apoi urmărește cum El va împlini acele lucruri în acord cu credința ta.


Rugăciune

Duhule Sfânt, doresc să scap de negativism și să încep să am credință pentru lucruri mai bune. Ajută-mă să îmi stârnesc credința – să cred că Tu poți să faci lucruri mari în viața mea.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon