Lasă pacea să domească în viața ta

Lasă pacea să domească în viața ta

Pacea lui Hristos, la care aţi fost chemaţi, ca să alcătuiţi un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, şi fiţi recunoscători. – Coloseni 3:15

Toți avem emoții, și ele vor fi mereu o parte din viață. Cred că unul dintre scopurile importante ale fiecărui credincios trebuie să fie stabilitatea emoțională. Ar trebui să Îl căutăm pe Dumnezeu pentru a învăța cum să facem față emoțiilor noastre, în loc să le permitem să ne conducă.

Gândește-te la următorul lucru: mergi la cumpărături ca să achiziționezi un lucru de care ai nevoie, iar înainte de aceasta ai promis Domnului că vei ieși din datorii. Ca urmare, ai decis să veghezi asupra modului în care cheltuiești și să nu achiziționezi lucruri de care nu ai nevoie. Acum,  în timp ce ești la cumpărături, descoperi că în magazinul respectiv sunt mari reduceri, de până la 50% la unele produse. Ce vei face? Te vei lăsa condus de emoții sau, înainte de a lua o decizie, vei aștepta până emoțiile se liniștesc?

Dumnezeu dorește ca tu să iei decizii condus de pace. A lăsa pacea Lui să domnească înseamnă adesea să aștepți puțin până când emoțiile se liniștesc, ca mai apoi să verifici dacă, în mod real, acela este lucrul pe care trebuie să îl faci.

Nu lăsa deciziile să fie luate prin prisma emoțiilor, ci fii întotdeauna călăuzit de pace!


Rugăciune

Doamne, decid să las pacea Ta să domnească în inima mea. Nu doresc să iau decizii bazându-mă pe emoțiile mele, dar doresc ca, liniștit și în pace, să aleg pașii pe care Tu vrei să îi fac.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon