Îmbracă-te cu darul neprihănirii primit de la Dumnezeu

Îmbracă-te cu darul neprihănirii primit de la Dumnezeu

Pe Cel ce n-a cunoscut niciun păcat, El L-a făcut păcat pentru noi, ca noi să fim neprihănirea lui Dumnezeu în El. – 2 Corinteni 5:21

Sunt două întrebări importante pe care trebuie să ți le pui:

Știu cine sunt în Hristos?

Umblu în neprihănire?

Mulți oameni nu pot răspunde corect la aceste întrebări, ca urmare, ei nu umblă în pacea și libertatea pe care Dumnezeu le-a destinat-o.

Când Îl primim pe Isus Hristos ca Mântuitor, Biblia spune că El ia păcatele noastre și ne dă în schimb neprihănirea Lui. Neprihănirea Sa este un dar pe care nu trebuie să-l câștigăm, însă este un dar cu care  trebuie să ne îmbrăcăm. De fiecare dată când facem aceasta, primim pacea Lui.

Când  știi cine ești în Hristos, ai pace și încredere că Dumnezeu îți va insufla  întotdeauna ceea ce ai de făcut. Când știi că El te iubește și că a murit pentru tine, te trezești în fiecare dimineață dorind să-L iubești mai mult.

Când știi cine ești în Hristos, te poți îmbrăca în neprihănirea Lui și poți umbla în neprihănirea pe care El ți-a pregătit-o. Când experimentezi dragoastea Lui pentru tine, răspunsul tău natural va fi de a trăi pentru El, cu tot ceea ce ai.


Rugăciune

Doamne, vreau cu constanță să fiu conștient mereu de cine sunt eu în Tine. Ajută-mă să îmi amintesc de tot ceea ce ai făcut pentru mine, ca zilnic să mă îmbrac cu neprihănirea Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon