Începutul, mijlocul și sfârșitul

Începutul, mijlocul și sfârșitul

„Mai bun este sfârșitul unui lucru decât începutul lui; mai bine cel bun la suflet decât cel îngâmfat.” (Eclesiastul 7:8)

Cel mai important lucru nu este neapărat modul în care începem ceva. Începutul este important, dar la fel este și partea de mijloc, precum și sfârșitul. De fapt, a definitiva ceva este mult mai important decât doar a începe lucrul respectiv, mai ales când este vorba de ceva ce te-a chemat Dumnezeu să faci.

Unii oameni încep ceva în forță, dar nu duc până la capăt acel lucru. Alții pornesc mai greu, dar termină în forță. Indiferent de modul în care începem, Dumnezeu vrea ca noi să rămânem credincioși la fiecare pas – la început, la mijloc și la sfârșit. Dumnezeu Își dorește ca tu să închei cu bine.

Dumnezeu are un plan bun pentru fiecare dintre noi. Însă aceasta este o posibilitate, nu o „pozitivitate”. Lucrul respectiv nu se va întâmpla cu siguranță dacă noi nu cooperăm cu Dumnezeu. Avem și noi un rol pentru a ajuta la înfăptuirea planului. Fără cooperarea noastră, Dumnezeu nu va face nimic în viețile noastre.

Te provoc să cooperezi cu Dumnezeu în fiecare zi din viața ta pentru a-ți dezvolta potențialul și pentru ca planul Lui să se poată împlini. În fiecare zi poți învăța ceva nou. În fiecare zi poți crește. În fiecare zi poți fi cu puțin mai departe față de unde ai fost în ziua precedentă. Iată cum poți transforma un început grozav într-un final și mai bun.


Cooperează cu Dumnezeu pentru a-ți dezvolta darurile, talentele și capacitățile până la potențialul maxim. Fii tot ce poți fi spre slava lui Dumnezeu!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon