Înfruntă problemele

Înfruntă problemele

„Cei ce seamănă cu lacrimi vor secera cu cântări de veselie.” (Psalmii 126:5)

Pentru mulți dintre noi, a ierta pe cineva care ne-a rănit este cea mai grea parte a vindecării emoționale. De multe ori, neiertarea este blocajul care oprește vindecarea. Cei care au fost răniți știu că este mult mai ușor să spui „te iert” decât chiar să faci asta.

Pentru început, vreau să îți spun că nu poți fi sănătos emoțional atât timp cât ai sentimente de amărăciune, răzbunare și neiertare față de o persoană. Aceste sentimente sunt ca o otravă și este imposibil să te vindeci atât timp cât acestă otravă acționează.

În momentul în care m-am hotărât să Îl las pe Dumnezeu să Își înceapă lucrarea în viața mea, mi-a arătat că mă feream de toate situațiile grele din trecutul meu. Pentru a fi eliberată și vindecată trebuia să înfrunt problemele și toate situațiile dificile prin care trecusem, și știam că era imposibil să fac toate acestea de una singură.

Nu te teme de durerea vindecării! Tentația de a fugi de probleme este mare, dar Dumnezeu este aproape de tine și vrea să îți dea biruință. Întotdeaua este mai bine să înfrunți o situați dificilă decât să fugi de ea. Suportă durerea pe care o simți acum, știind că vei găsi bucurie la sfârșitul procesului.

Dumnezeu nu ne aduce suferințe și răni; dacă suferim și am fost răniți, El ne va da putere să trecem peste acele probleme.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon