Liniște înaintea lui Dumnezeu

Liniște înaintea lui Dumnezeu

Opriţi-vă şi să ştiţi (recunoașteți și înțelegeți) că Eu sunt Dumnezeu: Eu stăpânesc peste neamuri, Eu stăpânesc pe pământ. – Psalmul 46:10

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem învăța în vremurile noastre este cum să fim liniștiți.

Cred că unul dintre cele mai importante motive pentru care mulți dintre noi sunt epuizați și stresați este că nu știm cum să ne liniștim. Petrecând timp să-L cunoaștem pe Dumnezeu, noi învățăm să-I auzim vocea calmă, ca El să ne călăuzească pașii.

Trebuie să învățăm să fim liniștiți pe dinăuntru și să rămânem în acea stare de pace, ca să fim mereu gata să auzim vocea Domnului. Mulți oameni aleargă astăzi de la un lucru la altul. Pentru că mințile lor nu știu cum să fie liniștite, nici ei nu știu cum să fie liniștiți în inimile lor.

Dacă am încetini ritmul, ne-am liniști mințile suficient pentru a auzi îndemnurile Duhului Sfânt, am putea trăi în pace, fiind gata să răspundem cu ascultare. Este ușor să vedem că nu e chiar așa de complicat să avem o viață pașnică și fericită, lipsită de epuizare, atât timp cât suntem liniștiți înaintea lui Dumnezeu.

Rugăciune

Doamne, recunosc că doar Tu ești Dumnezeu. Știu că este important să tac înaintea Ta, așa că arată-mi cum să fiu liniștit pe dinăuntru, fiind mereu pregătit să aud vocea Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon