Mai aproape de Dumnezeu în rugăciune

Mai aproape de Dumnezeu în rugăciune

„Vegheaţi şi rugaţi-vă, ca să nu cădeţi în ispită; duhul, în adevăr, este plin de râvnă, dar carnea este neputincioasă.” (Matei 26:41)

Rugăciunea este o armă spirituală pe care Dumnezeu ne-a dat-o să o folosim în luptă. Rugăciunea stă la baza relației cu Dumnezeu. Astfel, putem veni în prezența lui Dumnezeu, cerându-I ajutorul sau vorbind cu El despre problemele și frământările noastre. De asemenea, rugăciunea oprește planurile diavolului cu noi!

Dacă îți dorești să ai o viață de rugăciune eficientă, caută să ai o bună relație cu Tatăl. Fii conștient că El te iubește, că este plin de milă și că te va ajuta. Dorește-ți să-L cunoști pe Isus. El este întotdeauna cu tine și este Ajutorul tău; lasă-L să-ți vină în ajutor.

Sunt multe tipuri de rugăciune pe care trebuie să le aplicăm în umblarea noastră cu Dumnezeu. Există rugăciunea făcută în acord între doi oameni, dar și rugăciunea în unitate a unui grup. Există rugăciuni de mulțumire, de laudă și închinare, de cerere, mijlocire și consacrare.

Indiferent de tipul de rugăciune pe care o aduci înaintea lui Dumnezeu, trebuie să înveți să ai rugăciuni bazate pe promisiunile Lui din Cuvânt, și fă-le cu încrederea că Dumnezeu Își ține cuvântul.

Tindem să amânăm timpul nostru de rugăciune, însă îți recomand să te rogi de îndată ce vezi sau te gândești la o nevoie!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon