Dumnezeu face ca lucrurile să se întâmple la momentul potrivit

Dumnezeu face ca lucrurile să se întâmple la momentul potrivit

Căci este o prorocie a cărei vreme este hotărâtă, se apropie de împlinire şi nu va minţi; dacă zăboveşte, aşteapt-o, căci va veni şi se va împlini negreşit. – Habacuc 2:3

Aștepți ca dorința inimii tale să înceapă să se manifeste? Te rogi să fii eliberat de frică sau de alte lucruri  care te trag înapoi, astfel ca să-ți vezi visele devenind realitate? Aștepți și te rogi pentru mântuirea unui prieten sau a familiei? Te încrezi în Dumnezeu pentru purtare de grijă, favoare, promovare, onoare și toate binecuvântările din Cuvântul Lui?

Ai obost  să aștepți răspunsuri la rugăciunile tale? Dacă ești frustrat și întrebi: „Când, Doamne când?”, atunci este important să știi că timpul lui Dumnezeu este adesea un mister. El nu împlinește lucrurile după agenda noastră. Totuși, în Cuvântul Său ne promite că nu va întârzia nici cu o singură zi.

Dumnezeu face ca lucrurile să se întâmple exact la timpul potrivit! Treaba ta nu este să îți dai seama când se va întâmpla acest lucru, ci să te decizi că nu vei renunța pănă când nu vei trece de linia de sosire  și vei trăi sub binecuvântările radicale și extravagante ale lui Dumnezeu! Cu cât te încrezi mai mult în Isus și îți ațintești privirea asupra Lui, cu atât vei fi mai puternic spiritual. Încrederea în Dumnezeu aduce viață. Credința aduce odihnă. Așa că, oprește-te din a încerca să deslușești totul și lasă-L pe Dumnezeu să fie Domnul peste viața ta.


Rugăciune

Doamne, chiar dacă am obosit așteptând, știu că timpul Tău este perfect. Ajută-mă să am odihnă și să mă încred în Tine și în planul Tău pentru mine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon