Zâmbește!

Zâmbește!

O inima veselă  înseninează fața; dar când inima este tristă, duhul este mâhnit. – Proverbe  15:13

Fiecare om știe să zâmbească. Zâmbetul este un dar minunat pe care ni l-a dat Dumnezeu. Un zâmbet îi face pe oameni să se simtă bine, zâmbetul îi face pe oameni așa de frumoși. Când bucuria este evidentă în viața noastră, ea erupe spre alții, când însă, ții bucuria Domnului închisă în tine și nu o lași să se vadă pe fața ta, îi privezi pe cei din jur de o experiență plăcută și revigorantă.

Mulți oameni nu înțeleg cum se vor schimba circumstanțele sau chiar viețile altora, prin faptul că ei își exprimă bucuria. Faptul că îți trăiești viața cu bucuria Domnului, va stopa urmările circumstanțelor negative sau depresive. Când avem bucuria Lui adânc înrădăcinată în sufletul nostru, nu ne putem abține să nu o afișăm pe față printr-un zâmbet!

Nu m-am gândit niciodată că a zâmbi este un lucru atât de serios, însă Dumnezeu mi-a arătat cât de revoluționar poate fi un simplu zâmbet. A exprima bucuria prin plăcuta încântare a unui zâmbet, aduce lucruri bune în viața ta și împarte bucuria și lumina Domnului cu alții, așa că, zâmbește!


Rugăciune

Doamne, adu-mi aminte să zâmbesc zilnic! Tu mi-ai dat o mare bucurie pe care doresc să o arăt și să luminez viețile altora.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon