O Candelă Și O Lumină

O candelă și o lumină

Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea. (Psalmul 119:105)

Nu există nimic mai supranatural decât Cuvântul lui Dumnezeu, care ne-a fost dat prin inspirația divină a Duhului Sfânt care vorbește prin profeții și ucenicii Săi. Biblia are un răspuns pentru fiecare întrebare pe care am putea-o avea vreodată. Cuvântul lui Dumnezeu este plin de principii de viață, povestiri adevărate despre mila lui Dumnezeu față de oameni și pilde bogate pline de adevăruri importante pentru fiecare persoană de pe pământ.

Biblia este o scrisoare personală pentru tine și pentru mine. Ne spune tot ceea ce noi trebuie să știm. Pot exista momente în care Dumnezeu ne vorbește ceva care nu se află într-un capitol sau verset anume, dar dacă El vorbește cu adevărat, atunci ceea ce auzim va fi întotdeauna în acord cu Cuvântul Său. Dumnezeu ne va vorbi și ne va călăuzi în orice situație când Îl căutăm prin Cuvântul Său. Când am nevoie să aud de la Dumnezeu despre ceva anume, El îmi amintește de multe ori versete care îmi oferă clar răspunsul pe care îl caut. Să aud vocea lui Dumnezeu în fiecare zi a devenit pentru mine un mod natural de viață de când am primit plinătatea Duhului Sfânt. Dumnezeu dă darul Duhului Său tuturor celor care cer (vezi Luca 11:13), iar Duhul Sfânt ne ajută să înțelegem Cuvântul lui Dumnezeu, astfel încât să putem aplica înțelepciunea Sa în viața noastră.


Cuvântul lui Dumnezeu pentru tine astăzi: Citește Cuvântul lui Dumnezeu ca pe o scrisoare personală, scrisă special pentru tine.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon