O nouă zi

O nouă zi

„Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă. Cele vechi s-au dus, iată că toate lucrurile s-au făcut noi.” (2 Corinteni 5:17)

Deoarece suntem „făpturi noi”, nu trebuie să permitem lucrurilor din trecut să afecteze noua noastră viață alături Isus. Tu ești o făptură nouă și ai o viață nouă în Hristos! Trebuie să îți înnoiești mintea, citind Cuvântul lui Dumnezeu. Astfel, poți fi sigur că ești pe drumul cel bun!

Începe să privești viața într-un mod pozitiv. Asta nu înseamnă că vei primi tot cere îți dorești doar gândindu-te la acele lucruri. Dumnezeu are un plan perfect pentru fiecare dintre noi, iar noi nu putem să Îl manipulăm prin gândurile sau cuvintele noastre, dar este important să gândim și să vorbim în concordanță cu voia Sa pentru viața noastră.

Dacă nu ești sigur care este voia lui Dumnezeu pentru tine în acest moment, poți începe prin a spune: Poate că nu știu voia Domnului pentru mine, dar știu că mă iubește și orice va face, va fi bun, desăvârșit și voi fi binecuvântat.

Dumnezeu a început o lucrare bună în tine și o va duce la bun sfârșit (Filipeni 1:6). Chiar dacă te simți descurajat pentru că nu vezi progres rapid în viața ta, ține minte că Dumnezeu lucrează în viața ta și nicidecum nu te va părăsi.

Isus te va elibera și te vei putea bucura de lucruile bune din viața ta. Ai încredere că Dumnezeu îți va înnoi mintea prin Cuvântul Său!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon