Planul cel bun al lui Dumnezeu

Planul cel bun al lui Dumnezeu

„Când nu eram decât un plod fără chip, ochii Tăi mă vedeau și în cartea Ta erau scrise toate zilele [vieții mele] care-mi erau rânduite, mai înainte de a fi fost vreuna din ele.” (Psalmii 139:16, Biblia amplificată)

Dumnezeu a avut pregătit un plan bun pentru fiecare dintre noi înainte ca noi să ne facem apariția pe această planetă. Planul Său unic pentru fiecare dintre noi nu este unul plin de eșecuri și nenorociri.

În Ioan 10:10, Isus a spus: „Hoțul nu vine decât să fure, să înjunghie și să prăpădească. Eu am venit ca oile să aibă viață, și s-o aibă din belșug.” Diavolul vine să distrugă lucrurile bune pe care Dumnezeu le are pregătite pentru noi, astfel că noi trebuie să ne împotrivim diavolului cu tărie.

Chiar dacă planul cel bun al lui Dumnezeu a fost întrerupt în viața ta, să știi că nu este prea târziu! Dumnezeu vrea să ajungă la tine chiar acum, oferindu-se să-ți redea tot ce ți-a furat dușmanul, dăruindu-ți binecuvântări îndoite pentru necazul tău (Zaharia 9:12). Cere-I să o facă și urmărește-L la lucru în viața ta.


Dumnezeu va face pentru tine tot ce nu poți face tu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon