Primește Duhul Sfânt

Primește Duhul Sfânt

Ci voi veţi primi o putere (abilitate, eficiență, tărie), când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi… —Faptele Apostolilor 1:8

În Fapte 1: 8, Isus promite că Duhul Sfânt va veni și peste noi, dându-ne putere (abilitate, eficiență și tărie) să fim martori ai lui Hristos până la marginile pământului.

Mulți creștini respectă toate regulile „bune”, dar se întreabă: asta este totul? Ca un creștin proaspăt, am avut și eu aceste goluri. Făcând lucrurile bune mi-a adus fericire temporară, dar nu o adâncă bucurie satisfăcătoare.

Am strigat: „Doamne, ceva lipsește!” Spre surprinderea mea, doar câteva ore mai târziu, Isus m-a umplut cu prezența Duhului Sfânt într-un mod pe care nu l-am mai experimentat niciodată… și totul s-a schimbat. Am simțit puterea Lui în viața mea într-un mod nou.

Când petreci timp cu Dumnezeu și primești Duhul Său cel Sfânt, nu te înscri pentru o experiență ciudată și dubioasă. Pur și simplu primești puterea Lui de a fi tot mai mult ca Isus și înțelepciunea Sa în evenimente obișnuite.

Nu te teme de lucruri noi – asigură-te că sunt biblice. Cred că Dumnezeu dorește să te ducă la noi înălțimi în El prin puterea interacțiunii zilnice cu Duhul Său cel Sfânt. El bate la ușa inimii tale. Îi deschizi ușa larg să Îl primești?


Rugăciune

Doamne, vreau să trăiesc ca un creștin care este plin de puterea Duhului Tău Sfânt. Arată-mi cum să trăiesc cu bucuria deplină care vine de la Duhul Sfânt. Vreau să-Ți mulțumesc pentru putere și înțelepciune ca să trăiesc fiecare zi și fiecare situație cu neprihănirea, pacea și bucuria Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon