Primește iertare, nu condamnare

Primește iertare, nu condamnare

Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nelegiuire. – 1 Ioan 1:9

În fiecare zi a vieții noastre avem nevoie de iertare. Duhul Sfânt pornește alarma în inimile noastre pentru a recunoaște păcatul și ne dă puterea sângelui lui Isus, ca să ne curățească continuu de păcat și să ne păstreze neprihăniți înaintea lui Dumnezeu.

Dacă suntem biruiți de condamnare, putem fi siguri că nu este de la Dumnezeu. El L-a trimis pe Isus să moară pentru noi – să plătească prețul pentru păcatele noastre. Isus a purtat păcatul și condamnarea noastră pe cruce (vezi Isaia 53).

Când Dumnezeu rupe jugul păcatului de pe noi, El îndepărtează și vinovăția. El este credincios și drept să ne ierte păcatele și să ne curățească continuu de orice nelegiuire (vezi 1 Ioan 1:9).

Diavolul știe că condamnarea și rușinea ne împiedică să ne apropiem de Dumnezeu în rugăciune, ca să putem primi iertare și să ne bucurăm de părtășia intimă cu El.

Dacă ne simțim prost, crezând că Dumnezeu este supărat pe noi, nu facem decât să ne separăm de prezența Lui. El nu te va părăsi niciodată, așa că nu te retrage de la El din cauza condamnării. Primește iertarea și umblă cu El.


Rugăciune

Doamne, Îți mulțumesc că îmi arăți că nu de la Tine vine condamnarea. Primesc astăzi iertarea Ta. M-ai curățit de păcate, ca să pot trăi neprihănit înaintea Ta.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon