Primește încurajare

Primește încurajare

„… dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul [Sfătuitorul, Ajutorul, Susținătorul, Mijlocitorul, Întăritorul, Înlocuitorul] nu va veni la voi [având o relație apropiată cu voi], dar, dacă Mă duc, vi-L voi trimite [ca să fie într-o relație apropiată cu voi].” (Ioan 16:7, Biblia amplificată)

Nu ți-ai dori uneori să primești mai multă încurajare, poate din partea familiei, a prietenilor sau a colegilor de serviciu? Cred că, la un moment dat, cu toții simțim asta. Atunci când simți că ai nevoie de încurajare, pe care nu pari să o primești de la alți oameni, te poți încuraja în Domnul (1 Samuel 30:6) și mai poți primi încurajare de la Duhul Domnului.

Știai că Duhul Sfânt este numit „Încurajatorul‭”? Cuvântul grecesc pentru „Duhul Sfânt” este parakletos, definiția sa cuprinzând sensuri precum mângâiere, întărire și încurajare.

Isus a trimis un Ajutor, un Întăritor, un Susținător și un Încurajator atunci când L-a trimis pe Duhul Sfânt – El L-a trimis ca să fie într-o relație apropiată cu noi. El trăiește în cei care cred în Isus Hristos.
Dacă ai nevoie de încurajare, privește spre Dumnezeu mai întâi. El nu îți va spune niciodată că nu vei reuși. El nu îți va spune niciodată că situația ta este lipsită de speranță. În schimb, El te va încuraja, spunându-ți că, prin El, orice e posibil. El îți va reaminti că te iubește, că îți este alături și îți va da puterea de care ai nevoie pentru a putea face tot ceea ce te-a chemat să faci.


Chiar azi, deschide-ți inima ca să primești mângâiere, asigurare și încurajare de la Duhul Sfânt.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon