Privind înainte

Privind înainte

„Cel ce ședea pe scaunul de domnie a zis: ‚Iată, Eu fac toate lucrurile noi.’ Și a adăugat: ‚Scrie, fiindcă aceste cuvinte sunt vrednice de crezut [precise, integre, veridice] și adevărate [veritabile].’” (Apocalipsa 21:5, Biblia amplificată)

Mulți oameni duc vieți nefericite deoarece sunt tulburați și se simt împovărați de greșelile din trecut. Dacă ai fost nefericit sau descurajat din cauza celor întâmplate în trecut, te încurajez să-ți schimbi mentalitatea și să începi să privești în cu totul altă direcție. Ia decizia de a fi ceea ce vrea Dumnezeu să fii, să ai ceea ce vrea Dumnezeu să ai și să primești lucrul pentru care Isus a murit pentru a ți-l putea oferi.

Noua ta viață în Hristos presupune că ți-au fost iertate absolut toate păcatele. Dumnezeu a șters totul cu buretele și a început să locuiască în inima ta. Poți lăsa trecutul în urmă de acum și poți începe să te gândești cu încântare la viitor.

Când te simți descurajat, spune: „Nu voi mai trăi înrobit de acum. Nu pot face nimic în privința lucrurilor din trecut, dar pot face ceva în privința viitorului meu. Mă voi bucura de viața mea și de lucrul pentru care Isus a murit ca eu să-l pot primi. Voi lăsa trecutul în urmă și, din această zi, voi începe să-L urmez pe Dumnezeu!”


Ziua de ieri ține de trecut. Ziua de mâine e un mister. Ziua de azi este un dar de la Dumnezeu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon