Rădăcina respingerii

Rădăcina respingerii

„…aşa încât Hristos să locuiască în inimile voastre prin credinţă; pentru ca, având rădăcina şi temelia puse în dragoste…” (Efeseni 3:17)

Respingerea este ca o sămânță plantată în viața noastră prin lucrurile rele care ni se întâmplă. Dumnezeu ne iubește și ne acceptă, dar diavolul încearcă să ne ascundă acest adevăr, făcându-ne să ne simțim respinși și neapreciați. Astfel, fiecare domeniu al vieții ne este afectat. Devenim asemenea unui copac care face roade stricate.

Locul în care ai „înfipte” rădăcinile vieții va determina dacă vei fi roditor sau neroditor. Dacă ești înrădăcinat în respingere, abuz, rușine, vinovăție sau stimă de sine scăzută, dacă întotdeauna te gândești că e ceva în neregulă cu tine, vei rodi depresie, negativism, lipsă de încredere, furie, ostilitate, dorință de control, judecată, ură și victimizare. Dacă, în schimb, ești înrădăcinat în Isus și în dragostea Lui, vei avea pace, știind că ești iubit și valoros. Poți fi sigur că Dumnezeu te vede neprihănit, datorită credinței tale în Isus.

Toate domeniile din viața ta care sunt afectate, pot fi restaurate prin Isus, datorită jertfei Sale de la Cruce. Dumnezeu m-a restaurat pe mine și sunt sigură că poate aduce restaurare și în viața ta!

Vestea bună este că poți fi eliberat de sub puterea respingerii!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon