Răscumpărați prin sângele lui Isus

Răscumpărați prin sângele lui Isus

„În El avem răscumpărarea, prin sângele Lui, iertarea păcatelor, după bogăţiile harului Său.” (Efeseni 1:7)

Spune cu voce tare: „Am fost scos din păcat și curățat cu un preț; am fost răscumpărat printr-o jertfă prețioasă și făcut al lui Dumnezeu.”

Ai fost eliberat de păcat și de toate duhurile de „moarte” de care ai fost apăsat. Îngrijorarea, anxietatea și frica sunt astfel de duhuri; la fel sunt și cearta, amărăciunea, resentimentele și neiertarea. Sângele lui Isus este singurul antidot împotriva morții.

Sângele lui Isus are valoare în fața Tatălui și ar trebui să aibă valoare și pentru noi. Un lucru de preț este ceva ce protejăm, un lucru de care avem grijă și de care nu vrem să fim despărțiți. Sângele lui Isus este prețios și ne permite să fim aproape de Tatăl ceresc. Jertfa lui Isus a dat la o parte vălul care era între om și Dumnezeu, iar acum avem oportunitatea unei relații strânse cu El (Evrei 10:18-22).

Sângele lui Isus ne curățește de păcat, iar acesta este un proces continuu (1 Ioan 1:9). Sângele Lui este ca o soluție puternică de curățare. Așa cum sângele nostru lucrează pentru a elimina orice otravă din trup, așa și sângele lui Hristos lucrează pentru a ne curăța de păcate, indiferent care ar fi acestea.

Ai credință că sângele lui Isus te curățește constant de păcate.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon