Un plan mai măreț

Un plan mai măreț

„Isus S-a uitat țintă la ei și le-a zis: ‚La oameni lucrul acesta este cu neputință, dar la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putință.’” (Matei 19:26)

Este important să Îi ceri lui Dumnezeu să îți ofere vise și viziuni cu privire la viața ta. Dacă nu avem niciun scop, ne atrofiem. Dumnezeu ne-a creat să avem scopuri. În Efeseni 3:20 ni se spune că Dumnezeu „poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi”. De aceea, noi, creștinii, putem avea gânduri mărețe, planuri mărețe și putem spera la lucruri mărețe.

De multe ori, privind o însărcinare, ne gândim că nu vom reuși nicicum să facem ceea ce e de făcut. Asta se întâmplă atunci când privim la propria persoană în loc să privim spre Dumnezeu, Cel care poate face orice.

Atunci când l-a chemat pe Iosua să-i ia locul lui Moise și să-i conducă pe israeliți în Țara Promisă, Dumnezeu i-a spus: „Eu voi fi cu tine, cum am fost cu Moise; nu te voi lăsa, nici nu te voi părăsi” (Iosua 1:5).

Dacă Dumnezeu promite că va fi cu noi – căci așa este – atunci de asta avem nevoie cu adevărat. Puterea Lui este făcută desăvârșită în slăbiciunea noastră (2 Corinteni 12:9). Orice slăbiciune ai avea, puterea lui Dumnezeu îți stă la dispoziție pentru a putea face în viața ta lucruri mai mărețe decât ți-ai putea închipui.


Dumnezeu se simte onorat atunci când ai încredere în El ca să facă lucrurile mărețe care par imposibil de realizat.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon