Fă-i pe oameni să înțeleagă valoarea lor imensă

Fă-i pe oameni să înțeleagă valoarea lor imensă

Căci tatăl meu şi mama mea mă părăsesc, dar Domnul mă primeşte. –Psalmul 27:10

Am descoperit că majoritatea oamenilor cu care ajungem în contact în viața de zi cu zi, nu conștientizează valoarea lor infinită ca și copii ai lui Dumnezeu. Cred că diavolul lucrează din greu să-i facă pe oameni să se simtă fără valoare și inutili, însă noi putem să neutralizăm efectul minciunilor și acuzațiilor lui, prin cuvinte edificatoare, care aduc încurajare oamenilor.

Un simplu compliment este unul din modurile în care putem face acest lucru. A face un compliment este unul dintre darurile cele mai valoroase din lume. Să oferi un compliment sincer poate părea un lucru mărunt, însă aduce multă încurajare celor care se simt nesiguri sau care cred că nu au o importanță prea mare.

Cred că este bine să avem scopuri și, lucrând împreună cu Domnul pentru a dezvolta bunul obicei de a-i încuraja pe alții, m-am provocat ca zilnic să complimentez cel puțin trei persoane. Îți recomand să faci ceva similar, încurajându-i pe ceilalți în mod constant.

Biblia spune că Dumnezeu îi adoptă ca și copii ai Săi pe cei care se simt abandonați. Haideți să -i găsim pe acei oameni și să ne luptăm să-i încurajăm și să-i facem să se simtă prețioși. Haideți să-i facem să știe că Dumnezeu îi iubește.


Rugăciune

Duhule Sfânt, arată-mi, te rog, oamenii care nu știu că Dumnezeu îi iubește ca și pe copiii Lui. Du-mă în calea lor ca să îi pot încuraja și să îi pot face să se simtă valoroși.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon