Bog vam bo povedal vse, kar morate vedeti

Bog vam bo povedal vse, kar morate vedeti

Žena mu je dejala: »Vem, da pride Mesija, ki se imenuje Kristus (Maziljeni). Ko pride On, nam bo povedal vse, kar moramo vedeti in nam bo vse razjasnil.« (Janez 4,25)

Ko se učimo, kako slišati Boga in dopustiti Svetemu Duhu, da nas vodi, vstopamo v razburljivo, poživljajočo pustolovščino. Bog vam želi govoriti in vam povedati, kar morate vedeti, da se veselite življenja, ste blagoslovljeni, modri in izpolnite dobre načrte, ki jih ima za vas. On vam želi vedno kaj dobrega in koristnega povedati, vendar, žal, ljudje včasih ne prepoznajo, da jim Bog lahko govori. Morajo se naučiti, kako slišati in ubogati Njegov glas.

Zemeljski starši vedno govorijo svojim otrokom, zakaj torej naš nebeški Oče ne bi govoril nam? Starši ne pričakujejo,, da bodo otroci kar vedeli, kaj naj storijo, če jim tega niso povedali, in Bog čuti enako do svojih otrok. On nam želi povedati vse, kar moramo vedeti v življenju.

Pogosto hočemo iti po svoje, da lahko delamo to, kar sami želimo in kadar to želimo. Ampak ko živimo na tak način, se prej ali slej izgubimo in zapravimo življenje. Potrebujemo Svetega Duha, da nas vodi čez vsak dan našega zemeljskega življenja. Temu se je zavezal in posvetil tako, da nas nagovarja in nam pove vse, kar moramo vedeti.

BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: V Svetem Duhu, ki je nenehno z vami, imate vodnika in tolažnika.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon