Bog sliši vašo molitev

Bog sliši vašo molitev

Pojdite proč od mene vsi, ki delate krivico, kajti Gospod je slišal glas mojega ihtenja. Gospod je slišal mojo prošnjo; Gospod je sprejel mojo molitev. (Psalm 6,9–10)

Kadar molimo, Bog sliši in odgovori. Pomembno je, da smo tako prepričani o tem, kot je bil David, ko je napisal te vrstice za nas danes. Lahko živite v prepričanju in zaupanju tako dolgo, dokler veste, da je Bog na vaši strani in vam bo pomagal zmagovati življenjske bitke. Niste sami, Bog je z vami!

Prebiranje Psalmov je čudovit način poslušanja Boga. On nam govori preko svoje Besede in Psalmi nas še posebej spodbujajo v težkih časih. Ko jih berete, jih jemljite osebno. Ne razmišljajte o njih, kot da so napisani in namenjeni nekomu drugemu, ampak se spomnite, da so osebno pismo Boga za vas. Želi si, da veste, da ima dobre načrte za vas in ne glede na to, kdo se dviga proti vam, je On za vas, na vaši strani. Bog je rešil Davida pred njegovimi sovražniki in isto bo naredil za vas, če Mu boste še naprej zaupali.

Ostanite v miru in še naprej se Bogu zahvaljujte, ker deluje v vašem življenju. Lahko vam zagotovim, da Bog ni pozabil na vas. Ne bo prepozno odgovoril na vašo molitev. Morda ne bo zgoden, vendar pa ne bo pozen! Ohranite vizijo pred svojimi očmi in ne obupajte.


BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Bog vam bo poslal pomoč; On vas bo podpiral, osvežil in okrepčal.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon