Izpolnjeni z Bogom

Izpolnjeni z Bogom

Bodite globoko zakoreninjeni v ljubezni in varno utemeljeni, utrjeni v ljubezni …, da bi bili lahko izpolnjeni [z vsem bitjem] do vse Božje polnosti [da boste lahko imeli najbogatejšo mero Božje prisotnosti in postali telo, v celoti napolnjeno in preplavljeno s samim Bogom]! (Efežanom 3,17.19)

Čudovito je biti vsak dan izpolnjen s prisotnostjo in močjo Boga. Glede na današnjo vrstico je to Božja volja za nas. Biti poln Boga je veliko bolje kot biti poln samega sebe. Sebičnost je beden način življenja, vendar nam je Bog omogočil, da živimo Zanj in za druge, preko Jezusa Kristusa.

Sveto pismo nas uči, da je Kristus umrl za vse, »da vsi tisti, ki živijo, ne bi več živeli zase in sebi, ampak Zanj in Njemu« (2 Korinčanom 5,15). Jezus nam je pripravil pot za lepo življenje, polno miru in radosti. Pripravil nam je pot, da raje ljubimo druge, kot da bi živeli le za lastno veselje in lastne namene.

Če želimo biti izpolnjeni z Božjo prisotnostjo, moramo iskati Njega, proučevati Njegovo Besedo in razvijati takšno obnašanje, ki daje prostor Njemu. Začnite dan z Božjo besedo, saj druženje z Njim omogoča, da svoj dan začnete na pravi način. Ta dan je Božji dar vam, zato ga ne zapravite. On čaka, da vas napolni s svojo prisotnostjo, zato prosite in prejmite, da bo vaše veselje popolno.


BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Napolnjujte se z Bogom in naj se On dotakne drugih skozi vas.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon