Parkiranega avtomobila ne morete voziti

Parkiranega avtomobila ne morete voziti

Utrdi moje korake in jih vodi s svojimi izreki [s sredstvi svoje Besede]. (Psalm 119,133a)

Ljudje pogosto sprašujejo: »Kaj Bog želi, da naredim s svojim življenjem? Kako naj to vem?« Nekateri zapravijo precej let popolnoma negibni, ker čakajo, da bodo slišali glas iz nebes, ki jim bo povedal, kaj naj storijo.

Najboljši nasvet, ki ga lahko dam vsakomur v takem položaju, je, da preprosto nekaj naredite. Naredite, kar menite, da vas Bog kliče. Če naredite napako, vam jo bo On pomagal popraviti. Ne zapravite življenja, ker se tako bojite zagrešiti napako, da nikoli ne poskušate ubogati, kar verjamete, da vam je Bog govoril. Rada rečem, da parkiranega avtomobila ne morete voziti. Morate se premakniti, če želite, da vam Bog pokaže, kam naj bi šli. Ne more vam reči, da zavije levo, če nikamor ne greste. Ko pa se premikate, vas lahko usmeri.

Naj tukaj vstavim besedo modrosti. Nedvomno pridejo časi, ko moramo mirovati, čakati na Boga, moliti in ne takoj ukrepati. Ampak to se ne nanaša na vsak izziv. So časi, ko je edini način, da odkrijemo Božjo voljo, da se premaknemo v določeno smer, in Mu dovolimo, da nam govori in nas vodi, ko hodimo. Če greste v napačno smer, bo On zaprl tista vrata in odprl druga.

BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Ko molite, bodite pripravljeni, da se premaknete.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon