Odgovor ni v zvezdah

Odgovor ni v zvezdah

Ne obračajte se na zarotovalce duhov [na medije] in ne na vedeževalce! Ne iščite jih, da bi se po njih oskrunili (postali nečisti). Jaz sem Gospod, vaš Bog. (3 Mojzes 19,31)

Kot verniki imamo dostop do Boga in duhovnih področij. Lahko prepoznamo Božji glas in On nas usmerja. Mnogi ljudje si želijo duhovnega vodstva, ampak ne išče ga vsakdo pri Bogu.

Ljudje po vsem svetu iščejo nasvet in usmeritev v zvezdah, pri jasnovidcih, vedeževalcih in podobnih stvareh in ljudeh. To je napačno in žaljivo do Boga. Satan je na tem področju mnoge prevaral. Ljudje iščejo usmeritev in rešitev za svoje življenje, a na žalost jih nihče ni poučil, da bo Bog priskrbel vse potrebno. Moj namen pri današnjem pisanju posvetitve je, da bi spoznali, da Bog želi biti vaš izvor informacij. On vas želi dnevno voditi skozi življenje po svoji Besedi in svojem Duhu.

Nekoč sem imela sodelavko, ki je bila precej globoko vpletena v astrologijo. Pred vsako odločitvijo se je posvetovala z zvezdami. Preverjala je položaj zvezd celo za to, kdaj naj se gre postrič. Zakaj bi se morali posvetovati z zvezdami, ko pa se lahko posvetujemo z Bogom, ki je ustvaril zvezde?

Če ste vpleteni v iskanje nasvetov ali vodstva pri kakšnem drugem viru poleg Boga, vas rotim, spokorite se, obrnite se k Njemu in prosite Svetega Duha, naj bo od zdaj naprej On vaš edini vodnik v življenju.


BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Informacije in vodstvo iščite samo pri Bogu.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon