Slavite na svoj način v Božji prisotnosti

Slavite na svoj način v Božji prisotnosti

Vstopite skozi Njegova vrata z zahvalo (hvalnim petjem) in z zahvalno daritvijo in v Njegove dvore s hvalnicami (poveličevanjem)! Bodite hvaležni in se Mu zahvaljujte, blagrujte (blagoslavljajte) in prisrčno slavite slavite Njegovo ime! (Psalm 100,4)

Obstajajo različni načini, ki nam omogočijo slišati Božji glas. Eden izmed njih je, da vstopimo v spoštljivo, iskreno slavljenje in čaščenje. Bog z veseljem pokaže svojo prisotnost in moč ljudem, ki Ga resnično slavijo in častijo. In ko prideta Njegova prisotnost in moč, slišimo Njegov glas, vidimo čudeže, ljudje so ozdravljeni, njihovo življenje se spremeni in preobrazba se zgodi od znotraj navzven.

Ali ni to del tega, po čemer hrepenite v odnosu z Bogom? Ko Mu govorite in prisluhnete Njegovemu glasu, ali ne molite predvsem zato, ker si želite neke vrste spremembe ali preobrazbe na nekem področju svojega življenja? Če Ga prosite, naj vam priskrbi novo službo, je to sprememba. Če molite za svoje najdražje, da bi spoznali Gospoda, je to sprememba. Če prosite Boga, naj se vam bolj razodeva in vam pomaga rasti v duhovno zrelost, je to sprememba. Če molite za najstnika, ki živi na cesti, da bi se nehal drogirati, je to sprememba. Če prosite Boga, da se ne bi tako hitro razjezili, je to sprememba.

Za karkoli že molite, eden izmed najboljših načinov, kako začeti, je slavljenje in čaščenje. To ohranja vaše srce pred Bogom pravo, čisto, hkrati pa pripravi pot za vas, da slišite Njegov glas, in za spremembo, da se lahko zgodi.

BOŽJA BESEDA ZA VAS DANES: Kadar bi radi slišali Božji glas, Ga slavite in častite.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon