Obdobja se spreminjajo

Obdobja se spreminjajo

On spreminja čase in dobe … (Daniel 2,21)

Pred leti sem uživala v dobri službi kot del cerkvenega osebja. Bila sem uspešna, dobivala sem redno plačo in obilo priložnosti, da sem delala, kar sem imela rada in v kar sem se počutila poklicano. Potem pa je prišel čas, ko mi je Gospod spregovoril, naj opustim to službo in ponesem svoje služenje “na sever, jug, vzhod in zahod”. Slišala sem Ga reči: “To obdobje v tvojem življenju je dopolnjeno; tvoje delo na tem mestu je končano.”

V svojem srcu sem vedela, da mi je Bog spregovoril. Kljub temu pa sta se v meni mešala navdušenje in strah, da bi ustanovila svojo organizacijo. Želela sem tvegati, preseči tisto, kar sem vedela do takrat, a bala sem se, da bom naredila napako in bi izgubila, kar sem imela. Želela sem videti, kaj bi Bog naredil, a bala sem se narediti tako velik korak na nepoznano področje.

Včasih je Bog nekaj končal, mi pa še kar visimo na tem. Moj duh je želel narediti korak naprej, moje meso pa je želelo ostati. Na tistem položaju sem imela zagotovljeno varnost, potem pa me je Bog klical, naj ta položaj zapustim, jaz pa tega nisem hotela. Toda sčasoma sem Ga ubogala in danes naša organizacija deluje po vsem svetu. Zapomnite si, da Bog spreminja stvari. In ko jih, moramo biti pripravljeni, da sledimo Njegovemu vodstvu.

BOŽJA BESEDA ZA NAS DANES: Prisluhnite Božjemu glasu, da vas vodi, ko morate nekaj v svojem življenju spremeniti.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon