Бог утішає й підбадьорює

Бог утішає й підбадьорює

Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, Отець милосердя, (співчуття й милості) й Бог, (Який є джерелом) потіхи всілякої, (підтримки й підбадьорення). —2 до Коринтян 1:3, АМР

Зізнаймося, усі ми прагнемо, щоб нас приймали замість відкидали, або відверталися від нас. Я ненавиджу відчуття самотності, ізоляції і той емоційний біль, що супроводжує відкинення, бо стикалася з усім цим впродовж багатьох років, не усвідомлюючи, що спроможна зарадити такому стану справ. Слава Богу за те, що все в моєму житті врешті-решт перемінилося!

Кілька років тому зі мною дещо сталося. Це нагадало мені про той минулий біль, пов’язаний із відчуттями й переживаннями, які виникають, коли вас покинули. Я вирішила поговорити з людино, що сильно скривдила мене в дитинстві. Та замість вибачитися переді мною, вона почала звинувачувати мене в тому, чого я взагалі не робила. Відтак ця людина чітко дала мені зрозуміти, що взагалі не зацікавлена в спілкуванні зі мною. Тоді мені захотілося сховатись і почати себе жаліти, однак замість цього я негайно звернулась до Бога із проханням, щоб Дух Святий мене втішив. Я молила Його зцілити мої душевні рани й допомогти мені своєю поведінкою вподібнитися Ісусові. Я цілковито довірилася Богові і раптом відчула, як все моє єство наповнює тепло, наче хтось вилив заспокійливу оливу на мої душевні рани. На вагаючись, я попрохала Бога пробачити моєму кривдникові, і Він нагадав мені один цікавий вислів: “Лише скривджені люди кривдять інших”. Щира й така особиста Божа відповідь принесла зцілення моєму зраненому духові.

Бог є джерелом будь-якої втіхи, підтримки й підбадьорення. Будь ласка, зробіть усе можливе, щоб розвинути й підтримувати з Ним близькі, особисті стосунки. Тільки так ви зможете почути Його голос, отримати від Нього втіху й зцілення; а також завдяки Його підбадьоренню й турботі ви здобудете силу пережити всі негоди.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Господь знає, наскільки сильно ми іноді потребуємо чийогось підбадьорення й утіхи; саме для цього Він дав нам Свого Святого Духа.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon