Найбільше Боже бажання

Найбільше Боже бажання

Ось діва в утробі зачне, і Сина породить, і назвуть Йому Ймення Еммануїл, що в перекладі є: З нами Бог. —Матвій 1:23

Ісус прийшов у світ, щоб викупити нас від наших гріхів, дати можливість пізнати Бога й подарувати все найкраще, Ним для нас приготоване. Він прагне мати з нами близькі стосунки й брати участь у всіх подіях нашого життя — у всьому, що нас стосується. Ось чому одне з імен Бога, Еммануїл, в перекладі означає: “З нами Бог”. Тож Його бажання — бути з нами поруч і брати безпосередню участь у нашому житті. Він воліє, щоб ми знали Його голос і слідували за Ним.

Божа воля полягає в тому, щоб ми чітко чули Божий голос замість постійно бути розгубленими й переляканими. Отже, рішучість, упевненість і свобода мають стати нашими незмінними супутниками. Господь прагне, щоб кожен із нас виконав своє життєве покликання й побачив здійснення Його плану в усій його повноті.

Так, не дивуйтеся, ми справді можемо чути голос Бога особисто. Глибина наших особистих стосунків із Богом залежить від нашої готовності підтримувати тісне спілкування з Ним. Господь регулярно звертається до нас, щоб скерувати у правильному напрямку, освіжити, відновити й зцілити нас. І найперше, що вимагається від того, хто прагне когось почути, у тому числі Бога, — це прислухатися. Отож зосередьтеся на Богові й трохи посидьте в тиші. Він неодмінно звернеться до вас і скаже про Свою любов. Господь хоче задовольнити всі ваші нужди й зробити для вас більше, ніж ви колись могли подумати чи уявити (див. До Ефесян 3:20). Він ніколи не залишить і не покине вас (див. До Євреїв 13:5). Прислухайтеся до Нього й слідуйте за Ним по всі дні свого життя.

Ви належите Богові; ви — одна з Його овець, а вівці знають голос свого пастуха й тому не підуть на голос незнайомця (див. Іван 10:4–5). Ви спроможні чути голос Бога; це є частиною вашого спадку, якщо ви — християнин. Годі вам сумніватися в цьому!


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Бог дарує вам нове життя, сповнене праведності, миру, радості й близьких стосунків із Ним.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon