Насолоджуйтеся Божою присутністю

Насолоджуйтеся Божою присутністю

Ти дав мені пізнати дороги життя і сповниш мене радістю присутності Своєї, у Твоїй правиці — радість навіки. —Псалом 15:11, УТТ

Мені дуже подобається лежати долілиць на підлозі й молитися — розмовляти з Богом і прислухатися до Його голосу. Таке положення допомагає мені забути про все й відчути, ніби я перебуваю наодинці з Богом. Зазвичай я молюся так, допоки не починає боліти спина, і тоді мені доводиться підніматися! Однак мені приносить велику радість той факт, що через зміну звичайної молитовної пози я не почала вважати себе менш духовною. Власне цим я намагаюся вам сказати, що не існує жодної конкретної пози, яку вам доведеться старанно підтримувати під час молитви, якщо бажаєте пережити Божу присутність або почути Його голос. Якщо у вас болять коліна, то ляжте на підлогу. Болить спина, або, лігши на підлогу, ви одразу починаєте засинати, — устаньте й почніть ходити по кімнаті. Якщо ви, як Дейв, можете молитися, сидячи на стільці й дивлячись у вікно, то знайдіть собі найзручніший стілець у будинку. Просто визначіть найзручніше для себе місце і найліпший для себе спосіб, у який вам подобається говорити з Богом, зосереджуватися на Нього й слухати Його.

Забудьте все, що ви знаєте про різні формули й пози, які слід використовувати під час молитви — почніть просто молитися! Я кидаю вам виклик: спробуйте спростити процес свого спілкування з Богом. Говоріть з Ним і слухайте Його так, як вам зручно і як для вас легко — понад усе інше насолоджуйтеся Його присутністю!


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Просто почніть молитися!

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon