Троє в Одному

Троє в Одному

Бо троє свідкують на небі: Отець, Слово й Святий Дух, і ці Троє — (це) Одне (ціле). —1 Івана 5:7. АМР

У наведеному вище вірші йдеться про Отця, Сина й Святого Духа — їх ми звикли називати “Святою Трійцею”. Хоча в цьому вірші й не використовується термін “Син”, та насправді в ньому мова йдеться про Ісуса, живе “Слово”, адже з першого розділу Євангелія від Івана нам відомо, що Ісус і Слово — це одне й те саме.

Говорячи про Трійцю, ми повинні пам’ятати: вона складається з трьох Осіб, і при цьому всі вони є частиною єдиного цілого. З математичної точки зору, це абсурд, одначе саме так у Святому Письмі описується Триєдиний Бог. Оскільки Дух Святий мешкає в нас, то разом із Ним у серці нас перебувають Отець і Син. Насправді, це просто дивовижно, і тому це іноді буває важко пояснити. Проте маємо вірити в це усім своїм серцем. Не намагайтеся осягнути все розумом. Будьте як мале дитя й просто вірте в це, адже так сказано в Біблії: Триєдиний Бог — Отець, Син і Святий Дух — живе в серці нас із вами, а також у кожній народженій згори віруючій людині, що прийняла Ісуса Христа як свого Господа й Спасителя (див. До Колосян 2:9–10).

Ця істина має зробити нас сміливими, рішучими і навіть безстрашними. Вірмо у власну спроможність зробити все, що повинні, для здійснення Божого плану в нашому житті. Адже Триєдиний Бог дає нам для цього все потрібне і навіть більше. Господь любить вас, завжди перебуває з вами поруч і має чудовий план для вашого життя. Завдяки Божій присутності у вашому житті, ви маєте все потрібне для виконання Його задуму й доручення.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Сміливо зустрічайте новий день, адже Бог знає, куди ви рухаєтеся, і вже приготував для вас шлях.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon