Будьте благословенням для інших

Будьте благословенням для інших

Тож тому, поки маємо час, усім робімо добро, а найбільш одновірним! – До Галатів 6:10

Я вважаю, що ми як християни, серед усього величезного потенціалу, даного нам Богом, отримуємо одну з найцінніших можливостей ― справляти вплив на життя інших людей. Впродовж усього мого служіння Господь давав мені можливість ділитися вченням із Його Слова з багатьма людьми, що вкрай потребували допомоги. Та я не вірю, що це якась особлива можливість, дана тільки мені. Кожен ― і ви не виключення ― має здатність і шанс на когось впливати. Приділяючи свій час досягненню інших людей і роблячи внесок у чиєсь життя, ви змінюєте цілий світ… для себе і для них.

У Посланні до Галатів 6:10 читаємо, що нам слід бути уважними і благословляти кожного, кого Бог приведе до нас. Ми покликані бути благословенням і підтримувати інших людей у вірі, а також не боятися говорити їм правду в любові. Я вірю, що Бог прагне бачити нас у житті не просто спостерігачами. Він воліє, щоб ми були людьми, які насправді люблять оточуючих і настільки турбуються про них, що готові виливати Божі благословення у їхнє життя. Заохочуйте інших до духовного росту, щоб вони ревно досягали ще більшої кількості людей для Христа.

Незалежно від того, відомо вам це чи ні, люди спостерігають за вами і наслідують ваш приклад. Ви впливаєте на інших своїм способом життя і життєвими принципами. Люди мають помічати і бачити Божу любов у ваших повсякденних вчинках. Час від часу ми всі помиляємось, та безперечно мусимо невтомно дякувати Богові за Його прощення. Нам варто усвідомлювати, що у дуже багатьох випадках ми можемо бути єдиним свідченням Божої реальності для деяких людей, що нас оточують.


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, кожен день — це нова можливість досягати, благословляти і впливати на інших людей за допомогою Божої любові, яку Ти дав мені. Я прагну, щоб моє життя було благословенням для інших і взірцем щоденного життя з Богом.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon