Виконуйте свою роль

Виконуйте свою роль

Господь почув моє благання, і Господь прийняв молитву мою. —Псалом 6:10, УТТ

Кожна віруюча людина покликана розмовляти з Богом і прислухатися до того, що Він скаже їй у молитві, проте не кожен із нас має духовний дар заступництва. Прикладом, я вірю, що Бог покликав Дейва вдатися до молитви заступництва за Америку. Іноді в мене складається враження, що він отримав від Господа “офіційний” наказ молитися за нашу країну, на додачу тягар прохати за питання державного значення й важливі справи, а також невгасиме бажання побачити відродження нашої країни й глибокий, незмінний інтерес до всього, що стосується Сполучених Штатів. Дейв старанно вивчає історію Америки й здобуває інформацію про всі події, що відбуваються в уряді нашої країни. Також я неодноразово помічала надзвичайний запал, що супроводжує його молитви в цій сфері. Власне цією розповіддю я хочу показати, як живе людина, що має дар заступництва.

Починаючи з 1997 року, я неодноразово спостерігала за тим, як Дейв закликає до Бога й намагається достукатися до небес, коли молиться за Сполучені Штати. Я не плачу під час молитви за свою країну так, як він, проте це не означає, що мені байдуже до нашого уряду, і я за нього не молюся. Насправді, я просто не можу змусити себе до такої самої пристрасті в цьому питанні, яку має Дейв, адже його нею наділив Сам Бог. Також я чітко усвідомлюю, що Бог використовує нас із чоловіком як одну команду. Дейва Він спонукає до виконання однієї ролі, мене — до зовсім іншої. Питаючи себе про те, що зі мною негаразд, бо ж не молюся як Дейв, я почну відчувати осуд. Останній, у свою чергу, завадить мені у виконанні плану, який Бог має для мене особисто. Та будь я впевнена у своєму покликанні й виконуй його від усього серця — і наша команда неодмінно здобуде перемогу. Бог не дає всіх духовних дарів кожній людині без винятку. Святий Дух наділяє різних людей дарами, як вважає за потрібне, і тому кожен із нас має виконувати свою роль у Його досконалому плані.


СЛОВО ВІД БОГА НА СЬОГОДНІ: Розслабтеся й моліться так, як Бог спонукає вас робити це.

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon