Дістаньте Бога з коробки під назвою «лише на крайній випадок»!

Дістаньте Бога з коробки під назвою «лише на крайній випадок»!

Чи не знаєте ви, що ви Божий храм, і Дух Божий у вас пробуває? – 1 до Коринтян 3:16

Раніше я проводила час із Богом лише один раз на тиждень або тоді, коли потрапляла у велику халепу. Та врешті-решт я усвідомила, що, бажаючи насолоджуватися життям, замість жити «від халепи до халепи», я повинна щоденно наполегливо шукати Бога, ніби постійно стикаюся з відчайдушними, критичними ситуаціями.

Так, Бог завше нам зарадить, якщо звернемося до Нього по допомогу. Та, прагнучи безперестанно жити у перемозі, ми повинні дістати Бога з коробки під назвою «лише на крайній випадок» і запросити у наше повсякденне життя. Бог жадає особистих стосунків з вами. Він доводить це, оселяючись у нашому серці в момент нашого народження згори.

Померши на хресті, Ісус відкрив нам шлях до особистих стосунків із Всемогутнім Богом. Якби Господь прагнув стосунків з нами на кшталт «лише на крайній випадок», то Він міг би відвідувати нас при нагоді чи у разі необхідності, але тоді Йому точно не довелося б оселятися в нашому серці. Яке неймовірне одкровення! Просто замисліться над цим: Бог є вашим особистим Другом! Чи ви готові вже сьогодні дістати Його з коробки під назвою «лише на крайній випадок»?


Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Боже, життя з Тобою — це щось набагато більше за резервний план, який ми тримаємо при собі про всяк випадок. Оскільки Ти живеш у моєму серці, я жадаю ставитися до Тебе як до свого особистого Друга і шукати Тебе кожного дня, а не лише тоді, коли стикаюся з проблемами і опиняюся у скруті.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon