Зніміть свою маску

Зніміть свою маску

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Ми ж відкритим обличчям, як у дзеркало, дивимося всі на славу Господню, і зміняємося в той же образ від слави на славу, як від Духа Господнього. – 2 до Коринтян 3:18

Дуже часто ми поводимося певним чином зовні, та насправді почуваємося зовсім інакше всередині. Оскільки у нас є слабкості, хиби, недоліки і страхи — тобто все те, що, на нашу думку, робить нас менш привабливими чи бажаними, — ми починаємо приховувати їх від інших людей. Так ми вчимося надягати і носити маски. Однак, небезпека подібного способу життя полягає в тому, що маски спотворюють нас. Те, що бачать інші люди, дивлячись на нас, виявляється брехнею, тобто зовсім не тим, ким ми є насправді або ким були народжені. Ми спроможні переробити свій зовнішній вигляд, та нам не до снаги перетворити свою сутність, тобто те, ким ми насправді є глибоко всередині, — тільки Богові по силах змінити наше серце.

Ми повинні усвідомити, що Бог любить нас такими, які ми є вже зараз, і Його любов до нас ніколи не згасне. Маю для вас ще одну добру новину. У Другому посланні до Коринтян 3:18 читаємо, що Бог змінює нас і уподібнює до Себе, виправляючи недоліки нашої особистості, які намагаємося приховати.

Тож, довіртеся Йому і зніміть свою маску. Ви усвідомите, як і я колись, що наш Господь змінює нас поступово, мало-помалу у Свій образ і подобу.

Відкрийте шлях для перемін — помоліться

Господи, я усвідомлюю, що часто надягаю маску для того, щоб відповідати очікуванням людей і отримувати їхнє схвалення. Сьогодні я приймаю рішення, що Ти єдиний будеш моїм джерелом прийняття і схвалення. Продовжуй наповнювати мене Своєю любов’ю і змінювати у Свій образ і подобу.

Клікніть тут щоб прослухати аудіоверсію статті

Facebook icon Twitter icon Instagram icon Pinterest icon Google+ icon YouTube icon LinkedIn icon Contact icon